Tantra kursus for par tantra sex århus

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig  Не найдено: århus. Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, eller privat. Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge 28 4 timer, Odense 3 timer, Århus 2 timer, Kolding 2 timer. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Tantrasex for par I Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke Privat tantrakursus: nøgen og elsket!‎Tantrasex for par I · ‎1 dags kursus i tantrasex for par · ‎Tantrakurser · ‎Noget om tantra.

Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet. Kurset henvender sig både til par med erfaring inden for tantra og spiritualitet og til par, som er nye i dette regi. Tantrasex for par I Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke Privat tantrakursus: nøgen og elsket!‎Tantrasex for par I · ‎1 dags kursus i tantrasex for par · ‎Tantrakurser · ‎Noget om tantra. Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed.

Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Weekendkursus over to.

Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed. Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Weekendkursus over to. Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet.

Kurset henvender sig både til par med erfaring inden for tantra og spiritualitet og til par, som er nye i dette regi. Tantrasex for par I Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke Privat tantrakursus: nøgen og elsket!‎Tantrasex for par I · ‎1 dags kursus i tantrasex for par · ‎Tantrakurser · ‎Noget om tantra.

Tantra massage Aarhus - Mahamudrainstitut

Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, eller privat. Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge 28 4 timer, Odense 3 timer, Århus 2 timer, Kolding 2 timer. Tantra forbinder sex, kærlighed og spiritualitet. Kurset henvender sig både til par med erfaring inden for tantra og spiritualitet og til par, som er nye i dette regi. Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen.

Det handler om fordybelse og hengivelse til dig selv, din krop og din partner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail