Sex o koner

De fleste mænd har været der, og det har de fleste kvinder ikke. Derfor er kvindens underliv et af de få steder på hendes krop, som manden har. Hvis du tror, at mænd og kvinder ønsker sig det samme af sex og kærlighed, kan du godt tro om igen. Det hele handler om kemiske reaktioner i. Kønnene er ikke så forskellige, når det kommer til, hvad der gør dem lykkelige – og så alligevel. Hun er førsteforfatter på den nye undersøgelse, som netop er blevet publiceret i det videnskabelige tidsskrift Journal of Sexual Medicine.

Min kone og jeg lå i sengen og så Hvem vil være millionær? Jeg vendte mig mod hende og spurgte: ”Har du lyst til sex?” Hun svarede: ”Nej.” Jeg spurgte: ”Er det. De fleste mænd har været der, og det har de fleste kvinder ikke. Derfor er kvindens underliv et af de få steder på hendes krop, som manden har.

Hvis du tror, at mænd og kvinder ønsker sig det samme af sex og kærlighed, kan du godt tro om igen. Det hele handler om kemiske reaktioner i.

Kvinder, karriere, sex og myter | isglennhealyfiredyet.com

En svulmende barm, trutmund eller et godt bentøj er langtfra nogen hindring, hvis man vil frem i verden. Nutidens kvinder forlanger at blive taget alvorligt, selv. Det er helt normalt at leve i et parforhold uden at dyrke sex, det er bare ikke noget, vi har lyst til at tale om. Og det er rigtig ærgerligt, for det er. Hvis du tror, at mænd og kvinder ønsker sig det samme af sex og kærlighed, kan du godt tro om igen.

Det hele handler om kemiske reaktioner i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail